logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Big Ben Club
Cím: 9021 Gyõr, Baross Gábor út 24.Email: kelemen.gyula@bigbenclub.hu
Telefon: (20)254-7859Telefon 2: (20)254-7859
Fax: (96)518-715Fax 2: (96)518-715
Internet: www.bigbenclub.huGps: 47.6857613 , 17.6341567

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

étterem, kávéz, szerencse club

Bemutatkozás

Gyõr legújabb szórakoztató komplexuma szeretettel várja Önt! Gyõr belvárosának legfrekventáltabb pontján, a sétálóutca szívében várja az érdeklõdõket, a régió egyedülálló vendéglátó egysége és szórakoztató komplexuma. A városközpont igazi ékszerdobozaként, az impozáns látványt nyújtó épületben széleskörû kínálati paletta áll vendégeink rendelkezésére, legyen szó üzleti tárgyalásról, konferenciáról, vagy akár családi összejövetelekrõl, bálokról, protokoll rendezvényekrõl, a Big Ben Clubban mindenki megtalálhatja a számára megfelelõ szolgáltatást.
Big Ben Szerencseklub: A régióban egyedülálló módon, a régi idõk hangulatát idézõ, elegáns szerencseklubbal várjuk kedves vendégeinket, ahol mindenki átélheti a játék izgalmát, és betekintést nyerhet a régi korok fényûzõ életébe, ahol a kaszinó intézménye jelentette a kulturális érintkezés legfõbb helyszínét. Célunk, hogy mindenki számára elérhetõvé tegyük, a szórakozásnak eme formáját. Mindezt a legmagasabb színvonalon, gyönyörû díszletek közt és elsõ osztályú kiszolgálással párosulva tesszük. A játéktérben a varázslatos környezet a 21. század technikájával párosul. A legmodernebb játékgépek, a legújabb programokkal várják a vállalkozó kedvû vendégeket. Szeretné kipróbálni, hogyan forog Fortuna kereke? 8 fõs rulett asztaloknál akár egyénileg, akár kisebb társaságban is próbára teheti szerencséjét. Baráti összejövetelek vagy akár csapatépítõ tréningek szerves része lehet a közös játék, hisz az izgalommal nõ a kreativitás, és garantált a jó hangulat!
Látogatás: Minden 18. életévét betöltött Hölgyet/Urat sok szeretettel várunk. A belépés ingyenes. Nem járt még kaszinóban? Szakképzett személyzetünk nem hagyja magára Önt! Hostesseink mindenben készségesen állnak Vendégeink rendelkezésére, így könnyen érthetõvé válik az eddig esetleg még ismeretlen játék is.
Étterem: Éttermünk befogadóképessége 150 fõ, melynek kialakítását a megrendelõi igényeknek megfelelõen alakítjuk, így kisebb társaságok elszeparált elhelyezését is meg tudjuk oldani 2-tõl akár 30 fõig. Kitelepülést 300 fõig vállalunk. Kávészünet, büféebéd vagy állófogadás? Üzleti tárgyalásait, céges prezentációit kísérje finom falatokkal! Éttermünk minden kívánságot teljesít, hogy Ön csak a munkájára koncentrálhasson. A Big Ben Club központi fekvésével, elegáns belsõépítészeti megoldásaival, modern technikai felszereltségével, felkészült személyzetével és elsõ osztályú kiszolgálásával biztos garanciát jelent a sikerre. Egyedülálló plazmarendszer, WIFI, rendezvénytechnika és professzionális hangosítás áll partnereink rendelkezésére.
Különterem: Elegáns berendezésû különtermünk kiváló helyszínéül szolgálhat zártkörû vacsorák, magánrendezvények, üzleti megbeszélések, prezentációk magas színvonalú kiszolgálására. A terem felszereltsége a legmodernebb technológiákat tartalmazza, internetes kapcsolattal, plazma televízióval és különleges audio- vizuális rendszerrel. Mind a technikai, mind az egyéb szolgáltatások az Ön igényeinek legteljesebb kielégítését célozzák.
Borszalon: Az étterem egyik kuriózumaként borszalon várja kedves Vendégeinket, ahol magyar és külföldi borok, pálinkák közül válogathatnak az érdeklõdõk. Autentikus hangulat, és kényelmes fotelek fogadják a kóstolni vágyókat, hogy az italok a legteljesebb élvezetet nyújthassák.
Klubtagság: A klubtagság bárki számára elérhetõ, aki erre vonatkozó igényét személyzetünknél jelzi. Egy egyszerû adategyeztetéssel ön is Big Ben Club tagja lehet, és rendezvényeinkrõl, akcióinkról elsõ körben értesülhet. VIP kártyát azon kiemelt vendégeink kapják, akik látogatásaik gyakoriságával, és játékuk / fogyasztásuk intenzitásával a Vezetõség döntése alapján jogosultak erre. VIP vendégeink látogatásaik során %-os kedvezményekben és kiemelt figyelemben részesülnek.
A Big Ben Club széles körû szolgáltatásai a siker zálogát nyújtják Önnek, hogy élmény legyen a Nálunk eltöltött idõ, s garantált az elégedettség! A Big Ben Clubban 0-24 órás recepció és vezeték nélküli internet hozzáférés áll vendégeink rendelkezésére. Foglalásaikat, kéréseiket személyzetünk készséggel intézi, a nap bármely órájában.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink

document.getElementById('map_canvas').className='myhidden' ;
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0