logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Szemészet - Dr. Kéry Klára
Cím: 9030 Győr, Telek u. 22.Email: drkeryklara@kabelnet.hu
Telefon: 06/30-3-742-748Telefon 2: 06/30-3-742-748
Fax: 06-96-332-636Fax 2: 06-96-332-636
Internet: www.drkeryklara.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Sok évtizedes szakmai tapasztalatommal, barátságos hozzáállással tudok segíteni minden korosztályban felmerülő szemészeti problémában. Foglalkozom gyerekek vizsgálatával,- újszülött kortól óvodáskoron, kisiskoláskoron át a gimnazistákig. Gyulladások, sérülések, kancsalság, látáshibák, továbbtanulás előtti pályaalkalmassági vizsgálat stb.. Kiemelt feladatnak tekintem a gyerekek látásszűrését, a szükség szerinti szemüveggel való ellátását, és a szemüvegesek rendszeres, legalább évenkénti ellenőrzését. Felnőtteknek a jogosítvány megszerzésekor, meghosszabbításakor, bizonyos szakmáknál, számítógép előtti munkavégzésnél lehet szükségük szemészeti szakvizsgálatra a 40 év felettieknek, és a tartósan közeli munkát végzőknek pedig olvasószemüvegre. Munkaegészségügyi vizsgálatokat is végzek. A szemüveget viselőknek is ajánlom a meglévő állapotuk,- dioptria, látás- időszakos ellenőrzését.


Bemutatkozás

Dr Kéry Klára vagyok, szemorvos.


A Debreceni Orvostudományi Egyetem elvégzése után szemészeti pályámat a győri Kórház Szemészeti Osztályán kezdtem, majd a szakvizsga megszerzése után a győri Katonai Kórház szemészeti szakrendelésén folytattam. Időközben az akkor létesített Bábolnai Szakrendelő első szemorvosa is voltam.

1989-ben kezdtem magánorvosi tevékenységemet- a városban, de az országban is elsők között- Győr első Optikai Szalonjában az 'Optiris'-ben, melynek utódaként a belvárosban most az 'Optimum Optika'-ban is rendelek/ Győr, Széchenyi tér 11./

Szemészeti magánrendelőmet 1992-ben- szintén az országban elsők között – hoztam létre Győr egyik kertvárosában (Bácsa-Ergényi Lakótelep, Telek u.22) azzal a céllal, hogy meghonosítsak itthon, csendes, családias környezetben, egy páciensközpontú, kulturált, igényes, színvonalas, teljes körű szemészeti szakellátást, s ezt a munkámat, azóta is végtelen odaadással és szeretettel végzem.

Rendelőm személyautóval és tömegközlekedéssel jól megközelíthető (11-es autóbusz, végállomás).

Felszereltsége, műszerezettsége korszerű.

Sok évtizedes szakmai tapasztalatommal, barátságos hozzáállással tudok segíteni minden korosztályban felmerülő szemészeti problémában.

Foglalkozom gyerekek vizsgálatával,- újszülött kortól óvodáskoron, kisiskoláskoron át a gimnazistákig. Gyulladások, sérülések, kancsalság, látáshibák, továbbtanulás előtti pályaalkalmassági vizsgálat stb..

Kiemelt feladatnak tekintem a gyerekek látásszűrését, a szükség szerinti szemüveggel való ellátását, és a szemüvegesek rendszeres, legalább évenkénti ellenőrzését.

Felnőtteknek a jogosítvány megszerzésekor, meghosszabbításakor, bizonyos szakmáknál, számítógép előtti munkavégzésnél lehet szükségük szemészeti szakvizsgálatra a 40 év felettieknek, és a tartósan közeli munkát végzőknek pedig olvasószemüvegre. Munkaegészségügyi vizsgálatokat is végzek.

A szemüveget viselőknek is ajánlom a meglévő állapotuk,- dioptria, látás- időszakos ellenőrzését.

Háziorvosok, gyermekorvosok, neurológusok gyakran kérnek szemfenék vizsgálatot pl. fejfájás esetén.

Cukorbetegek, magas vérnyomásosok szemfenék vizsgálata, pedig a betegség stádiumának, súlyosságának a megítélése miatt fontos.

Időskorban látásromlás, szürkehályog, zöldhályog, szemfenéki meszesedés, szemszárazság szokott leginkább panaszt okozni.

A városban először illesztettem pácienseimnek kontaktlencsét.
Ma is ellátom a hozzám fordulókat a megfelelő vizsgálatok elvégzése után a nekik való egyszerű, 'havi' vagy 'napi', de ha kell speciális, ’tórikus’, vagy az olvasáshoz is jó ’multifokális’, aztán a szem színét megváltoztató ’színes’ lágylencsével. Szükség szerint 'kemény' kontaktlencsével is tudok szolgálni.

1999 óta a budapesti OPTIK MED szemészeti Lézercentrum felkérésére a látásjavító, lézeres szemműtétet igénylők műtét előtti-alkalmassági-, és műtét utáni-kontroll vizsgálatát is én végzem Győrben és régiónkban.

Kiemelt feladatomnak tekintem az egészségügyi felvilágosítást. Felkérésre készséggel tartok szeretett szakmámmal kapcsolatos ismeretterjesztő előadásokat iskolákban, nyugdíjas klubokban, a helyi rádióban, televízióban, és publikálok helyi lapunkban, a ’Kisalföld’-ben.

Jó emberi és szakmai kapcsolatban vagyok Kollégáimmal a Petz Aladár Megyei Oktatókórház Szemészeti Osztályán, és az Országos Intézetekben, Szemklinikákon egyaránt.
Szükség szerint konzultációra, további vizsgálatokra vagy műtétre „jó kezekbe” tudom küldeni Pácienseimet.

Folyamatosan szinten tartom és bővítem tudásomat. Rendszeresen részt veszek szakmai kongresszusokon, továbbképzéseken.

Az Első Győri Lions Klub tagjaként folyamatosan támogatom a rászorulókat,- a Vakok és Gyengén látók mindig számíthatnak emberi és szakmai segítségemre.


Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 17.00-20.00-ig.

Már működik előjegyzés- telefonon időpont egyeztetést kérek. A szemészeti vizsgálatok azonban időigényesek. Előfordul, hogy pl. egy kisgyerekek nem működik együtt, stb... Közbejöhetnek rendkívüli esetek is, pl. baleset, ezért „csúszás” lehetséges. Szíves megértésüket és türelmüket kérem.

A rendelési időn kívül-előzetes telefonegyeztetés alapján soron kívül is tudok fogadni „sürgős” eseteket pl.: gyulladás, baleset, szembe került idegentest.

Fontos tudni, hogy hirtelen látásromlás, szemsérülés, szemfájdalom, hirtelen kialakult gyulladásos elváltozás azonnali szakorvosi vizsgálatot igényelnek!

Dr. Kéry Klára – Szemorvos - a 'Mindennapok Szemorvosa'


Szolgáltatások
-páciens központú szemészeti szakellátás
-teljes körű szemészeti szakvizsgálat
-gyermekszemészet: szemüveg felírás, kancsalság, rövid és távollátás, belső szemtengelyferdülés vizsgálata
-pályaalkalmassági vizsgálat: jogosítványhoz, monitoros munkavégzéshez
-szemfenék vizsgálat /cukorbetegeknek, magas vérnyomásosoknak is/
-szürkehályog, zöldhályog diagnosztika, szemnyomás mérés
-látásellenőrzés, szemüvegfelírás
-konzílium más szakorvos kérésére /gyermekgyógyász, belgyógyász, neurológus/
-kontaktlencse alkalmassági vizsgálat,
-kontaktlencse illesztés, betanítás, ellenőrzés, rendelés
-szemgyulladások gyógyítása
-szemet ért baleseteknél szükség szerinti elsősegélynyújtás /akár rendelési időn kívül is!/
-lézeres látásjavító műtétek utáni kontrollvizsgálatok elvégzése


Keresőszavak

szemészet, szemvizsgálat, szemvizsgálat győr, győr, győr szemészet, győr szemészeti szakellátás, szemészeti szakellátás, győr teljes körű szemészeti szakvizsgálat, teljes körű szemészeti szakvizsgálat, gyermekszemészet: szemüveg felírás, kancsalság, rövid és távollátás, belső szemtengelyferdülés vizsgálata,pályaalkalmassági vizsgálat: jogosítványhoz, monitoros munkavégzéshez, szemfenék vizsgálat /cukorbetegeknek, magas vérnyomásosoknak is,szürkehályog, zöldhályog diagnosztika, szemnyomás mérés, látásellenőrzés, szemüvegfelírás, konzílium más szakorvos kérésére /gyermekgyógyász, belgyógyász, neurológus, kontaktlencse alkalmassági vizsgálat, kontaktlencse illesztés, betanítás, ellenőrzés, rendelés, szemgyulladások gyógyítása, lézeres látásjavító műtétek utáni kontrollvizsgálatok elvégzése

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0