logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Vas Légvárak - Vas Géza
Cím: 9093 Győrasszonyfa, Kossuth u. 24.Email: info@vaslegvarak.hu
Telefon: 0670-266-0740Telefon 2: 0670-266-0740
Internet: http://www.vaslegvarak.hu/

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

"VAS" LÉGVÁR BÉRLÉS, KÖLCSÖNZÉS ÉS EGYÉB JÁTÉKOK A "VAS Légvárak" valóban minőségi játékokat kínál Önnek, valóban kedvező bérleti feltételekkel...

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 20 éve foglakozik felfújható légvárak, ugrálóvárak, óriáscsúszdák és egyéb játékok bérbeadásával és azok üzemeltetésével. Játékparkunkat - légvárak, óriáscsúszdák, rodeóbika, élő csocsó, mászófal, népi fajátékok, stb. - folyamatosan bővítjük, frissítjük, hogy az Ön rendezvényének sikeréhez széles választékkal és a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokkal járulhassunk hozzá.
Játékaink kizárólag jó minőségű, angol gyártmányú termékek, biztonságosak, igényesek, tetszetősek, amelyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek élményt nyújtanak. Folyamatosan karbantartott légváraink, csúszdáink és egyéb játékaink természetesen rendelkeznek a Budapesti Műszaki Egyetem által akkreditált ÉMI-TÜV-BAYER műszaki vizsgával és Megfelelőségi Tanúsítvánnyal, melyek maximálisan garantálják az Ön és gyermeke nyugodt, biztonságos és felhőtlen szórakozását.
A légvárak és egyéb játékok bérlési lehetőségét egyaránt ajánljuk céges rendezvényekre, családi összejövetelekre, óvodai- és iskolai rendezvényekre, fesztiválokra, falunapokra, falusi búcsúkra, gyermeknapokra, majálisokra - tehát minden olyan rendezvényre, ahol a fáradhatatlan gyermekek számára önfeledt szórakozást és maradandó élményt szeretne nyújtani.
Kérjük, tekintse meg kínálatunkat, és keressen bennünket elérhetőségeinken, hogy részletes és korrekt ajánlattal segíthessünk az Ön rendezvényének szervezésében!
SZOLGÁLTATÁSOK
Szolgáltatásaink teljes körűek, és azokat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legrugalmasabban tudjunk alkalmazkodni az Ön igényeihez és elvárásaihoz.

A kínálatunkban szereplő játékok - légvárak, ugrálóvárak, óriáscsúszdák, mászófalak, egyéb játékok - bérbeadásával és üzemeltetésével is foglakozunk, tehát igénybe vehetőek szakértő felügyelet biztosításával vagy akár anélkül is. Ha Ön nem igényel állandó felügyeletet, természetesen akkor is számíthat az üzemeltetéssel kapcsolatos tanácsainkra, javaslatainkra.

A megrendelés menete egyszerű, ugyanakkor kellő részletessége biztosítja, hogy az Ön rendezvényén ne érhessék "kellemetlen meglepetések". Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, akivel egyeztetni tudja a rendezvény jellegét, helyszínét és időpontját. Kollégánk segít Önnek a rendezvény célját leginkább szolgáló játékok - légvár, csúszda, népi fajátékok, stb. - kiválasztásában.

A játékok bérleti díjai nem térnek el a piaci átlagtól, ugyanakkor játékaink és szolgáltatásaink minősége jobb az átlagosnál. Árainkat minden esetben rugalmasan kezeljük, hiszen közös érdekünk, hogy megtaláljuk a mindkét fél számára előnyös megoldásokat.

A megrendelt játékokat az előre egyeztetett időpontban a kívánt helyszínre szállítjuk, szakszerűen üzembe helyezzük, és - amennyiben Ön igényli - saját szakemberünk folyamatos felügyelete mellett biztonságosan üzemeltetjük.

ÚJDONSÁG KÍNÁLATUNKBAN A VÍZI GÖMB ÉS A BUBORÉK SZUMÓRUHA!!!


Keresőszavak

légvár győr, győr, győr légvár kölcsönzés, Légvár bérlés, légvár kölcsönzés, légvár üzemeltetés...

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0